woonlocatie Almondehof

Woonlocatie Almondehof is in de rustige en groene Rotterdamse wijk Zevenkamp. Je woont er met 14 mensen in een groot pand en hebt je eigen appartement. Je kunt, als je dat wilt, elke dag koffie drinken of eten met de andere bewoners. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 14 appartementen in 1 groot pand. Op de rolstoeltoegankelijke begane grond zijn 6 appartementen. Boven zijn 8 appartementen en een logeerkamer.
Je hebt  je eigen appartement, met een eigen voordeur, keuken en badkamer. Heb je zin in gezelligheid of een praatje? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de ontmoetingsruimte of de gezamenlijke tuin. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Je kunt, als je dat wilt, samen koffie drinken met andere bewoners. We eten 7 dagen per week samen. De maaltijden worden bezorgd of gekookt door de wooncoaches. Je kunt ervoor kiezen om mee te eten. Of je eet in je eigen appartement of bij een andere bewoner.
Als je wilt, kun je iedere eerste maandag van de maand  eten bij  Ontmoetingscentrum Alexanderhof. En iedere donderdag is er Buurtcirkel. Dit is een groep mensen in de wijk die met elkaar dingen ondernemen. Samen met de andere bewoners doen we leuke activiteiten, zoals bingo.

"Ik woon in een fijne buurt met alles dichtbij!"

Corrie, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Reest 1 in Rotterdam. Dit is in de groene en gezellige wijk Zevenkamp. Winkelcentrum Hesseplaats en winkelcentrum Ambachtsplein zijn op ongeveer een kwartiertje lopen. Metrostations Hesseplaats en Nieuw Verlaat zijn dichtbij. Ook recreatiegebied Zevenhuizerplas en het strand van Nesselande liggen in de buurt.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.