kinderwoonvorm Geeranja

Bij kinderwoonvorm Geeranja in Ommoord wonen kinderen en jongeren van 4 tot en 23 jaar met een verstandelijke beperking. Je hebt je eigen kamer, er is een snoezelruimte en er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar. We ondersteunen je in jouw ontwikkeling. In een veilige, huiselijke omgeving. Je eet en kookt samen met de andere kinderen en maakt ook wel eens samen uitstapjes. In de buurt is een park en een kinderboerderij.

Hoe woon je?

Kinderwoonvorm Geeranja bestaat uit 4 geschakelde grote eensgezinswoningen, waar in totaal 23 kinderen/jongeren wonen. Je hebt een eigen kamer. Daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook gewoon even rustig zitten. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar. De begeleiders vind je in de woonkamer, waar je ook de andere kinderen/jongeren kunt ontmoeten. Er is ook een snoezelruimte en een tuin.

24-uurs begeleiding

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

In een veilige en huiselijke omgeving krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt om je te ontwikkelen. We kijken naar jouw talenten en mogelijkheden. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. Samen met jouw ouders of verzorgers. Daarnaast krijg je ondersteuning bij dingen die je moeilijk vindt. Bijvoorbeeld bij je persoonlijke verzorging.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar een Ontwikkelcentrum, school, vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk.  Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Als je terugkomt kun je even bijkomen van je dag. Bijvoorbeeld  door wat te drinken en te praten met je begeleider. Hierna heb je een vrij moment en kun je bijvoorbeeld tv-kijken of  muziek luisteren. We koken en eten elke dag samen. Je hebt een eigen dag waarop je meehelpt met koken. Ook ruimen we samen op en doen we samen de afwas. Voordat je naar bed gaat heb je ook nog een vrij moment. Daarna is het douchen en slapen. In de vakanties maken we samen uitstapjes en in de zomer gaan we op kamp.

"Geluk heeft geen groot huis nodig om in te wonen, maar wel een deur om naar te binnen te gaan."

Petra, pedagogisch medewerker

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Struikheide 44 in Rotterdam. Dit is in een groene woonwijk in de wijk Ommoord. Op 2 minuten lopen is een park. In de buurt zit ook een kinderboerderij en ook de rivier de Rotte is op loopafstand. Metrostation Hesseplaats is dichtbij en op de President Wilsonweg zit een bushalte. Je kunt lopend naar winkelcentrum Hesseplaats.  

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.