Training Prettige collega

Een betrouwbare en een prettige collega zijn, is belangrijk om een baan te vinden en te houden. De deelnemer leert o.a. inzet te tonen en om te gaan met regels.

Voor wie

​Voor volwassenen - (L)VB, GGZ en/of een verslavingsachtergrond - met een afstand tot de arbeidsmarkt die op zoek zijn naar een (betaalde) baan of die na lange tijd weer een baan hebben. En die hun werknemersvaardigheden willen versterken om een baan te vinden of te behouden.

Ondersteuning

​In deze groepstraining doen deelnemers werknemersvaardigheden op. Want een betrouwbare én prettige collega zijn, is bepalend voor het krijgen en behouden van een baan. De training ondersteunt de arbeidstoeleiding van mensen met een beperking; het vinden van een baan naar vermogen. Dit komt aan bod: hoe kom ik op anderen over, werken aan zelfvertrouwen, inzet tonen, afspraken nakomen, omgaan met regels, reflectie ten aanzien van het werk. Het groepsproces is hierbij belangrijk: deelnemers leren (vooral) van elkaar. De training wordt gegeven door 1 trainer, is voor minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers en bestaat uit 18 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur.

Resultaat

​Deelnemers doen werknemersvaardigheden op zodat zij toegeleid kunnen worden naar een (betaalde) baan of in staat zijn hun werk te behouden.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Samenwerking Woonbron Zuid-West/Spijkenisse en Pameijer levert nieuwe werkervaringsplekken

  Op dinsdag 17 april bekrachtigden woningcorporatie Woonbron en Pameijer hun samenwerking in Hoogvliet. Karin Schrederhof, directeur Woonbron ZWS en Arend Vreugdenhil, bestuurder Pameijer, ondertekenden het contract. Met deze samenwerking kunnen 8 tot 12 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring opdoen in de wijk.

  Lees verder
 2. 3.000 euro voor Sophia Kinderziekenhuis

  Tijdens het jaarlijkse Lichtjesdiner van het Sophia Kinderziekenhuis werd een schilderij van Laan Irodjojo van Atelier Herenplaats geveild voor 3.000 euro. De opbrengst van de veiling, geleid door Alexander Pechtold, is bestemd voor onderzoek naar de ontwikkeling van de hersenen van te vroeg geboren kinderen met ernstige aangeboren afwijkingen.

  Lees verder
 3. Jubileum boek Atelier Herenplaats te koop!

  Een bijzonder cadeau voor iedereen die geïnteresseerd is in Outsider Art.

  Lees verder

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.