Training Prettige collega

Een betrouwbare en een prettige collega zijn, is belangrijk om een baan te vinden en te houden. De deelnemer leert o.a. inzet te tonen en om te gaan met regels.

Voor wie

​Voor volwassenen - (L)VB, GGZ en/of een verslavingsachtergrond - met een afstand tot de arbeidsmarkt die op zoek zijn naar een (betaalde) baan of die na lange tijd weer een baan hebben. En die hun werknemersvaardigheden willen versterken om een baan te vinden of te behouden.

Ondersteuning

​In deze groepstraining doen deelnemers werknemersvaardigheden op. Want een betrouwbare én prettige collega zijn, is bepalend voor het krijgen en behouden van een baan. De training ondersteunt de arbeidstoeleiding van mensen met een beperking; het vinden van een baan naar vermogen. Dit komt aan bod: hoe kom ik op anderen over, werken aan zelfvertrouwen, inzet tonen, afspraken nakomen, omgaan met regels, reflectie ten aanzien van het werk. Het groepsproces is hierbij belangrijk: deelnemers leren (vooral) van elkaar. De training wordt gegeven door 1 trainer, is voor minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers en bestaat uit 18 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur.

Resultaat

​Deelnemers doen werknemersvaardigheden op zodat zij toegeleid kunnen worden naar een (betaalde) baan of in staat zijn hun werk te behouden.

Neem contact op

Wilt u contact met uw accountmanager voor uw gemeente? Vul de postcode in.

010 - 271 00 00

Ook leuk om te lezen

 1. Eerste radio uitzending Pameijer TV

  We hebben een primeur! Na bijna 50 TV-journaals breidt Pameijer TV haar kanalen uit met radio. Luister mee en laat ons weten wat u er van vindt!

  Lees verder
 2. Opinie: sociale werkplaats niet heropenen, maar versneld sluiten

  De afgelopen weken wordt in de media volop gedebatteerd over de arbeidskansen van mensen met een beperking. VNO-NCW en de SP/PvdA pleiten voor heropening van de sociale werkplaats, omdat er sinds de invoering van de Participatiewet te weinig mensen met een beperking zijn doorgestroomd naar een normale baan. ‘De omgekeerde wereld’, vindt Steven Mersch van Pameijer Werkt. De problemen van 2018 los je niet op met ideeën uit de 19e eeuw’.

  Lees verder
 3. Samenwerking Woonbron Zuid-West/Spijkenisse en Pameijer levert nieuwe werkervaringsplekken

  Op dinsdag 17 april bekrachtigden woningcorporatie Woonbron en Pameijer hun samenwerking in Hoogvliet. Karin Schrederhof, directeur Woonbron ZWS en Arend Vreugdenhil, bestuurder Pameijer, ondertekenden het contract. Met deze samenwerking kunnen 8 tot 12 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring opdoen in de wijk.

  Lees verder

Houd mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.