BuzzBuddy

De BuzzBuddy helpt mensen zelfstandiger te reizen. Als het nodig is, kijken andere mensen mee waar iemand is. Dat geeft een veilig gevoel.

Zelfstandiger reizen

De BuzzBuddy is voor mensen die onderweg zijn. Het is een simpele telefoon met GPS-functie en een tracker. Met Buzz Buddy reist iemand zelfstandiger. De gebruiker van de Buzz Buddy is te volgen en te traceren. Door in te loggen op een webportaal zien ondersteuners en familieleden waar iemand precies is.

Veilig op weg

Met een alarmknop met voorgeprogrammeerd telefoonnummer kan iemand hulp oproepen. Zo kan iemand zonder smartphone toch veilig op weg.

Doelgroep

Mensen met een verstandelijke beperking die zelfstandig willen reizen. Vooral geschikt voor mensen die wel met een eenvoudige mobiele telefoon kunnen omgaan, maar een smartphone te moeilijk vinden.

Resultaat

Kwetsbare mensen zijn in staat om zelfstandig en met meer vertrouwen te reizen. Het netwerk kan iemand via GPS volgen. En de gebruiker neemt makkelijk contact op met een hulplijn. Met de BuzzBuddy reist iemand een zelfstandiger en met meer vertrouwen.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wilt u contact met uw accountmanager voor uw gemeente? Vul de postcode in.

010 - 271 00 00

Ook leuk om te lezen

 1. Opnames SBS 6 in Ontwikkelcentrum Cocon

  Op vrijdag 17 februari staan de kinderen van Ontwikkelcentrum Cocon in de spotlights. Zij spelen de hoofdrol in een TV-item dat SBS 6 uitzendt in de Week van Zorg en Welzijn, die plaats vindt van maandag 13 t/m vrijdag 18 maart 2017.

  Lees verder
 2. GoOV wint Achmea-pitchevent

  De GoOV-app, waarmee mensen zelfstandig kunnen reizen in het OV, is uitgeroepen tot winnaar van het Achmea-pitchevent. Dit middel zet Pameijer regelmatig in om mensen te ondersteunen.

  Lees verder
 3. Samenwerken aan toegankelijke games voor mensen met een beperking

  Op donderdag 3 november gaan ondernemers samen met Pameijer de uitdaging aan om bestaande en nieuwe games toegankelijker te maken voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Dit gebeurt tijdens de Health Innovation Challenge onder leiding van het ondernemerschaps-expertisecentrum van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

  Lees verder

Houd mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.