BuzzBuddy

De BuzzBuddy helpt mensen zelfstandiger te reizen. Als het nodig is, kijken andere mensen mee waar iemand is. Dat geeft een veilig gevoel.

Voor wie

​Voor jeugdigen en volwassenen - (L)VB, GGZ en/of verslavingsachtergrond - die zelfstandig willen reizen, maar geen smartphone kunnen of willen gebruiken.

Ondersteuning

​De Buzz Buddy is een tracker met GPS-functie en telefoonfunctie in één apparaat. De gebruiker van de Buzz Buddy is hierdoor te volgen en traceren en kan zo zelfstandiger reizen. De tracker met GPS-functie bevat een voorgeprogrammeerd telefoonnummer met alarmknop waarmee de cliënt hulp kan inroepen. Ondersteuners en verwanten kunnen inloggen op een webportaal en zien waar de cliënt zich precies bevindt. Zo kunnen cliënten die om wat voor reden dan ook geen smartphone kunnen gebruiken toch veilig op weg.

Resultaat

​Cliënten kunnen zelfstandig reizen. Ze zijn minder afhankelijk van anderen of van 'speciaal vervoer'. Ze voelen zich geruster omdat ze, indien nodig, hulp kunnen inschakelen. Verwanten en ondersteuners kunnen hen snel traceren.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Idee collega Els beloond in campagne ‘Word verN!EUWert

  De campagne ‘Word verN!EUWert’ beloont de 5 beste ideeën om de zorg te vernieuwen met 10.000 euro. Onze collega Els Hijlkema is één van de winnaars met haar idee LVeeeBeeeee(ert).

  Lees verder
 2. Diversiteitstool bevordert bewustwording en wederzijds begrip

  Pameijer heeft het afgelopen jaar een diversiteitstool voor medewerkers ontwikkeld. Deze tool, die bestaat uit een e-learning en een digi-boek, geeft medewerkers kennis en praktische handvatten in het omgaan met verschillen in leeftijd, sekse en gender, seksualiteit, etniciteit, religie en gezondheid. Als belangrijke voorwaarde om echt contact te kunnen maken met de ander.

  Lees verder
 3. GoOV wint Achmea-pitchevent

  De GoOV-app, waarmee mensen zelfstandig kunnen reizen in het OV, is uitgeroepen tot winnaar van het Achmea-pitchevent. Dit middel zet Pameijer regelmatig in om mensen te ondersteunen.

  Lees verder

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.