BuzzBuddy

De BuzzBuddy helpt mensen zelfstandiger te reizen. Als het nodig is, kijken andere mensen mee waar iemand is. Dat geeft een veilig gevoel.

Voor wie

​Voor jeugdigen en volwassenen - (L)VB, GGZ en/of verslavingsachtergrond - die zelfstandig willen reizen, maar geen smartphone kunnen of willen gebruiken.

Ondersteuning

​De Buzz Buddy is een tracker met GPS-functie en telefoonfunctie in één apparaat. De gebruiker van de Buzz Buddy is hierdoor te volgen en traceren en kan zo zelfstandiger reizen. De tracker met GPS-functie bevat een voorgeprogrammeerd telefoonnummer met alarmknop waarmee de cliënt hulp kan inroepen. Ondersteuners en verwanten kunnen inloggen op een webportaal en zien waar de cliënt zich precies bevindt. Zo kunnen cliënten die om wat voor reden dan ook geen smartphone kunnen gebruiken toch veilig op weg.

Resultaat

​Cliënten kunnen zelfstandig reizen. Ze zijn minder afhankelijk van anderen of van 'speciaal vervoer'. Ze voelen zich geruster omdat ze, indien nodig, hulp kunnen inschakelen. Verwanten en ondersteuners kunnen hen snel traceren.

Neem contact op

Heb je een vraag? Wil je advies? Bel of mail gerust. Of laat je door ons bellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Digiloods bezoekt team Mackaystraat met tas vol verrassende e-Healthproducten

  John van Duijvenbode - één van de vijf digiloodsen van Pameijer – werd uitgenodigd door team Mackaystraat.

  Lees verder
 2. Idee collega Els beloond in campagne ‘Word verN!EUWert

  De campagne ‘Word verN!EUWert’ beloont de 5 beste ideeën om de zorg te vernieuwen met 10.000 euro. Onze collega Els Hijlkema is één van de winnaars met haar idee LVeeeBeeeee(ert).

  Lees verder
 3. Uitbreiding dienstverlening naar H4 gemeenten

  Vanaf 1 januari 2019 werken we ook voor inwoners van Delft, Rijswijk, Midden Delfland en Westland. Met ambulante ondersteuning, ondersteuning naar passend werk, inzet van digitale hulpmiddelen én Buurtcirkel.

  Lees verder

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.