BuzzBuddy

De BuzzBuddy helpt mensen zelfstandiger te reizen. Als het nodig is, kijken andere mensen mee waar iemand is. Dat geeft een veilig gevoel.

Voor wie

​Voor jeugdigen en volwassenen - (L)VB, GGZ en/of verslavingsachtergrond - die zelfstandig willen reizen, maar geen smartphone kunnen of willen gebruiken.

Ondersteuning

​De Buzz Buddy is een tracker met GPS-functie en telefoonfunctie in één apparaat. De gebruiker van de Buzz Buddy is hierdoor te volgen en traceren en kan zo zelfstandiger reizen. De tracker met GPS-functie bevat een voorgeprogrammeerd telefoonnummer met alarmknop waarmee de cliënt hulp kan inroepen. Ondersteuners en verwanten kunnen inloggen op een webportaal en zien waar de cliënt zich precies bevindt. Zo kunnen cliënten die om wat voor reden dan ook geen smartphone kunnen gebruiken toch veilig op weg.

Resultaat

​Cliënten kunnen zelfstandig reizen. Ze zijn minder afhankelijk van anderen of van 'speciaal vervoer'. Ze voelen zich geruster omdat ze, indien nodig, hulp kunnen inschakelen. Verwanten en ondersteuners kunnen hen snel traceren.

Neem contact op

Wilt u contact met uw accountmanager voor uw gemeente? Vul de postcode in.

010 - 271 00 00

Ook leuk om te lezen

 1. Uitbreiding dienstverlening naar H4 gemeenten

  Vanaf 1 januari 2019 werken we ook voor inwoners van Delft, Rijswijk, Midden Delfland en Westland. Met ambulante ondersteuning, ondersteuning naar passend werk, inzet van digitale hulpmiddelen én Buurtcirkel.

  Lees verder
 2. Kies je koers helpt om zelfstandig keuzes te maken

  Veel jongeren werken toe naar zelfstandig wonen. Of wonen al zelfstandig. Soms is het lastig om situaties goed in te schatten. Hoe kun je verstandig omgaan met wat je meemaakt in het dagelijks leven? Kies je koers helpt cliënten bij het maken van keuzes.

  Lees verder
 3. SignaLEREN app en Belevenistafel binnenkort getest

  Pameijer wil de komende tijd onderzoeken of en hoe twee ondersteuningsmiddelen duurzaam kunnen worden ingezet: de app signaLEREN voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en de Belevenistafel voor mensen met een ernstig meervoudige beperking.

  Lees verder

Houd mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.